	The NHS in context: an introduction Monday 23 September 2019	Patient data, technical integration and clinical trials Tuesday 24 September 2019	Getting paid: reimbursement and procurement in the NHS Wednesday 25 September 2019 ning sessions and lo	The regulatory landscape for healthcare in the UK Thursday 26 September 2019	The Oxford opportunity Friday 27 September 2019		23 September	24 September	25 September	26 September	27 September
						Afternoon and evening sessions					
						14:00	NHSX and national structures Jess Morley Al Subject Matter Expert, NHSX 14:00 - 14:30 (30 min)	BREAK (30 min)	A perspective on reimbursement from Primary Care Benn Gooch GP Partner, Health Technology,	Case study on how Sensyne has worked with regulations to streamline	There are no more sessions after lunch on Friday.
09:00			3	a. 1011	Innovation in the Oxfordshire Trusts Nick de Pennington Digital Innovation &		BREAK (30 min)	Case study: use of patient data Kerrie Woods	Urgent Care and Primary Care Surgery 14:00 - 14:45 (45 min) BREAK (30 min)	the acquisition of data Roberto Liddi, VP Quality and Regulatory, Sensyne Health	
					Population Health Lead, Oxford University Hospitals NHS Foundation Trust 9:00 - 9:30 (30 min)	15:00	General introduction and NHS in context Anant Jani Chief Information Officer, Oxford BRC 14:30 - 15:30 (60 min)		14:15 - 15:00 (45 min) Next day Megan Morys-Carter (15 min)		
09:30		Evidence standards for digital devices in dealthcare John Powell Professor of Public	Overview of reimbursement pathways Megan Morys-Carter 09:30 - 10:00 (30 min)		Cerner Open API Centre and FHIR Ben McAlister Senior Solution Strategist,	16.00	Value-based Healthcare programme, University of Oxford, and Executive Director, Better Value Healthcare	CQC regulatory Tom Stocker Policy Manager,	Case study 15:15 - 16:15 (60 min)	BREAK (30 min)	
10:00		Health & Digital Health, Consultant Adviser at NICE 9:30 - 10:15 (45 min)		digital devices including	Interoperability Strategy, Cerner 09:30 - 10:15 (45 min) The BRCs and research interests Vasiliki Kiparoglou Chief Operating Officer, NIHR Oxford Biomedical Research Centre	16:00	15:00 - 17:00 (120 min)	Innovation in Care, CQC 15:30 - 16:30 (60 min)	Next day Megan Morys-Carter (15 min)	1:1 sessions with TheHill team and advisors / free time 16:00 - 18:00 (120 min)	
		An overview of GDPR and relevant legislation Stephen Brett Partner, Anderson Law 10:30 - 12:00 (90 min)	Hospital Procurement Gary Welch Director of Procurement & Supply Chain, Oxford University Hospitals NHS Foundation Trust 10:00 - 11:30 (90 min) BREAK (30 min)			17:00		Service evaluations: what they are and how to set one up. Julie Hart, Director of Strategic and Industry Partnerships, Oxford Academic Health Science Network (AHSN)			
11:00								16:30 - 17:15 (45 min) Next day Megan Morys-Carter (15 min) Walk / travel time to John Radcliffe Hospital			
12:00	LUNCH (60 min)	LUNCH (60 min)	A perspective on reimbursement from the Oxford Clinical Commissioning Group (CCG) Hannah Mills Director of Contracts and Procurement 12:00 - 12:45 (45 min)		Business Support by OxLEP Helen Brind Growth Hub Manager, Sebastian Johnson Head of Innovation and Inward Investment, Oxford Local Enterprise Partnership OxLEP	18:00		TheHill social mixer networking event with the community George Pickering Education Centre, John Radcliffe Hospital		Travel time to Wadham College	
			12.00 12.40 (40 11111)	LUNCH (60 min)	12:00 - 12:45 (45 min) TheHill activities for the next year Megan Morys-Carter 12:45 - 13:00 (15 min)	19:00		18:00 - 20:00 (120 min)			
13:00	Introduction and opening remarks Megan Morys-Carter, Programme Director, TheHill 13:00 - 14:00 (60 min)	Health Economic Evaluation Sarah Wordsworth Professor of Health Economics, Health Economics Research Centre, University of Oxford 13:00 - 14:00 (60 min)	LUNCH (75 min)	Clinical trials in the UK Kim Chapman CTU Operations Manager Helen Dawes, Director, Centre for Movement, Occupational and Rehabilitation Sciences, 13:30 - 14:15 (45 min)		20:00				Drinks and dinner Wadham College, University of Oxford 19:00 - 21:00 (120 min)	